Izkoristi priložnost in sodeluj pri načrtovanju prihodnosti v naši občini!

Občina Kočevje in mladinske organizacije smo združili moči, zato da skupaj mladim ponudimo boljše pogoje za življenje in razvoj.

V ta namen se v naši občini pripravlja Lokalni program za mladino občine Kočevje.

Lokalni program za mladino je izjemno pomemben dokument, saj bodo v njem zapisani ukrepi, ki jih bo izvajala Občina na področju mladine v obdobju 2017 ̶ 2021 in bodo segali na različna področja življenja mladih. Ta področja so izobraževanje, zaposlovanje, stanovanjska politika, mladinsko organiziranje, prosti čas …

Vse mlade iz naše občine, stare med 15 in 29 let, vabimo, da aktivno sodelujete pri pripravi lokalnega programa.

Sodelujeteš lahko tako, da:

1.Preneseš anketo v word-ovi obliki na svoj računalnik, jo izpolniš in jo pošlješ na e naslov: nina.sambolec@kocevje.si ali jo natisneš in oddaš po navodilih iz točke 3.

Anketa mladi v Obcini Kocevje.docx

2.Klikneš na spodnjo povezavo in izpolniš spletno obliko ankete.

https://www.1ka.si/a/99096

3.Izpolniš anketo v tiskani obliki, ki jo najdeš in tudi oddaš pri Tabornikih na Centru za mladinsko kulturo, Zavodu BAZA 13, Agenciji Mservis, Zavodu za zaposlovanje, v Klubu mladih, Mladinskemu klubu KLUKŠ, Kulturnemu centru Kočevje - KCK, Podjetniškem inkubatorju ter Knjižnici.

  • Svoje predloge Občini zapišeš v Knjigo želja mladih, ki jo najdeš v knjižnici, Kulturnem centru Kočevje (KCK), Zavodu RS za zaposlovanje, Študentskem servisu – Agencija  M servis, Društvu tabornikov Rod svobodnega Risa, Zvezi kulturnih društev vezenina in  Podjetniškem inkubatorju Kočevje.

 

Sodelujoče organizacije:

  • Rod svobodnega Risa

  • Center za mladinsko kulturo

  • Zavod Baza 13

  • KLUKŠ─Klub kočevskih študentov

  • Klub mladih Kočevja

  • Zveza kulturnih društev Vezenina

Sodelujmo za mladim prijaznejšo občino!

 

Anketa mladi v Obcini Kocevje.docx