Srce soseske - prenova otroškega igrišča v večgeneracijski prostor

2313
134.568,00 EUR
Evropski sklad za regionalni razvoj
79.899,00 EUR
Zaključeno
Kidričeva ulica , 1330 Kočevje
Oktober 2019
September 2021

Podatki o financiranju

Dokumenti, priloge 40
19.8.2021, Srce soseske Včeraj, 19. avgusta 2021, smo imeli na otroškem igrišču zaključno prireditev, ki smo jo poimenovali »Dan srce soseske«. V okviru dogodka smo organizirali glasbeno delavnico, predstavili pa so se nam tudi lokostrelci, ki so nam dovolili preizkusiti se v streljanju. Prireditve se je udeležil tudi podžupan Občine Gregor Košir, ki je bil nad dogajanjem navdušen. Na koncu pa smo se posladkali še s palačinkami. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 39
Delavnica, 3.8.2021 Na otroškem igrišču smo z izvedbo delavnic nekoliko počivali. 3. avgusta 2021 smo postavljali glasbeni portal in nastala je spontana delavnica, kjer smo se naučili uporabljati različna glasbila, najbolj pa nas je zanimala piščal. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 38
Zaradi napovedanega slabega vremena prestavljamo dogodek Srce soseske, ki naj bi potekal na otroškem igrišču v Kidričevi ulici v torek 17. avgusta 2021, na četrtek 19. avgusta 2021, ob 17. uri. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 37
Vabilo na delavnico 3.8.2021 Na otroško igrišče v Kidričevi ulici vas ponovno vabimo 3. avgusta 2021, ko bomo ob 17. uri ustvarjali iz naravnih materialov, ob 18. uri bomo pa še zadnjič preizkusili tai-chi. Se torej vidimo 3. avgusta 2021. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 36
Izvedba delavnic, 28.7.2021 28. julija smo na igrišču preživeli veliko časa in ustvarili različne umetnine. Najprej smo s tablicami označili parkovno rastlinje, nato smo izdelovali obrise in nazadnje izdelovali še toteme. Žal nam je zmanjkalo časa za postavitev, zato bomo ustvarjali še naprej in vas obvestili, kdaj si lahko naše delo ogledate na igrišču. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 35
Delavnici izdelujemo glasbeni portal in telovadba, 27.7.2021 Včeraj, 28. julija, smo na otroškem igrišču nadaljevali z izdelovanjem glasbenega portala. Izrezovali smo nalepke not in glasbil, ki smo jih nalepili na pobarvane tulce, Brigita pa je obešala zvončke in podkve. Kako zvenijo, se lahko prepričate sami. Ker pa smo dolgo sedeli, smo na koncu še telovadili z Aleksandro. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 34
Vabilo, 29.7.2021 V četrtek, 29. julija 2021, se bo v okviru projekta Otroško igrišče-srce soseske organiziralo dve delavnici. Ob 17. uri bomo spoznavali, za kaj vse so uporabna zelišča, ob 18. uri pa bomo izdelali brlog za žuželke. Vabljeni. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 33
Vabilo na delavnice 28.7.2021 V sredo, 28. julija 2021, bo v Kidričevi ulici spet veselo. Vabimo vas, da se nam ob 17. uri pridružite na otroškem igrišču na delavnici, kjer bomo izdelovali označevalne tablice za parkovno cvetje, ob 18. uri bomo ustvarjali na velikih platnih, ob 19. uri pa bomo na platna odtiskovali podobe z naravnimi materiali. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 32
Vabilo na delavnico 27.7.2021 V torek, 28. julija 2021 bosta na otroškem igrišču v Kidričevi ulici potekali dve delavnici. Ob 17. uri vas vabimo na delavnico, na kateri bomo končali glasbeni portal, ob 18. uri pa vas vabimo na telovadbo. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 31
Vabilo na delavnico, 26.7.2021 Ogrodje za glasbeni portal na otroškem igrišču v Kidričevi ulici je že postavljeno, cevi smo pobarvali. V ponedeljek, 26. junija 2021 vas ob 17. in 18. uri vabimo na dve delavnici, kjer bomo ustvarjali glasbeni portal. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 30
Telovadba, 21. in 22.7.2021 V sredo, 21.7.2021 smo prvič izvedli telovadbo na otroškem igrišču. Veseli smo, da so naslednji dan otroci in njihovi starši komaj čakali, da ponovno telovadijo in s tem poskrbijo za svojo hrbtenico. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 29
Delavnica o zvoku, 21.7.2021 Včeraj, 21.julija, smo imeli na igrišču zanimivo delavnico o zvoku. Spoznavali smo različna glasbila: tolkala, zvonce, bobne, gonge, zvočne kopeli, brenkala ter jih tudi preizkusili. Naučili smo se, da za igranje ni potrebno glasbeno znanje, ampak le občutek in srce. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 28
Delavnica 20.7.2021, Izdelajmo lutko V torek, 20. julija 2021, smo na otroškem igrišču pripravili lutkarsko delavnico. Najprej smo spoznali različne vrste lutk, npr. ročne, marionete. Za izdelavo lutke lahko uporabimo prav vse, tudi staro blago, odpadle cofke s kap, copate, rokavice, rokavice za brisanje prahu ipd. Mi smo se tokrat odločili, da izdelamo prstne lutke iz papirja, ki smo jih okrasili z različnimi materiali. Ob zaključku je vsaka skupina še odigrala mini predstavo. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 29
Vabilo, 22.7.2021 V četrtek 22. julija 2021 se bomo spet posvetili glasbi. Na delavnici, ki bo potekala ob 17. uri bomo spoznavali starodavne inštrumente in spoznavali njihov vpliv na človeka. Ob 18. uri pa bo sledila telovadba za vse generacije. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 27
Vabilo na delavnici, 21.7.2021 Zvok je ustvarjalna in zdravilna sila. V sredo, 21. julija 2021, se bomo ob 17.uri na posebni delavnici seznanili z instrumenti, ki jih bomo izdelali in ugotavljali, kako vplivajo na človeka in okolje. Istega dne pa bo ob 18. uri tudi telovadba za otroke. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 25
Delavnica, 16.7.2021, zasadimo zeliščni vrt V petek, 16. junija, nam je vreme služilo in dokončali smo z urejanjem zeliščnega vrta. Vrtičke, kjer so sadike čudežno izginile, smo nadomestili z novimi in zasadili še preostale vrtičke. Tako se je na njih znašla rabarbara, peteršilj, bučka in še kaj bi se našlo. Kaj vse raste na naših vrtičkih pa si lahko ogledate na otroškem igrišču v Kidričevi ulici. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 24
Vabilo na delavnico,20.7.2021 V torek 20. julija 2021, vas vabimo na otroško igrišče v Kidričevi ulici, kjer bomo izvedli dve delavnici. Ob 17.uri vam bomo predstavili enostavne lutke, jih nekaj tudi naredili in se z njimi tudi igrali. Ob 18. uri pa bomo spet spoznavali posebno vadbo, ki se imenuje tai-chi. Vabljeni, da se nam pridružite. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 22
Delavnica, 12.7.2021, Igranje Igrali smo se igro Kaj ti je mati? Potek igre: Igra bistveno vpliva na duševni in telesni razvoj otrok. Zato moramo otrokom omogočiti čim več igranja. (Foto: Katja Štruc) Mati, koliko je ura? Besedilo: Damjana Šmid Kategorija: GG Plus / četrtek, 14. junij 2012 / 06:00 "Mati, koliko je ura" je bila ena izmed naših najljubših iger v vrtcu pred štiridesetimi leti. Igra ni imela nobene zveze z uro, pa vendar smo vsi stekli, ko je nekdo zavpil "kdo se gre mati, koliko je ura ...". Kot da je ime igre čarobno. Še danes tako deluje name. Se greste? Mogoče je bila privlačna igra vlog matere in otrok. Ali pa pričakovanje, ko je »mati« določila število in velikost korakov, s katerimi smo se bližali proti njej. Nikoli nismo vedeli, kdo bo zmagal, kajti to je določala »mati«. Kot večina otrok smo tudi mi radi oponašali živali. Krepili smo iznajdljivost in se učili zmagovati ter prenašati poraz. Malce smo goljufali, ko »mati« ni gledala. Mogoče je bil čar te igre v mešanici vsega - zabave, gibanja in občutka, da bomo vsi prišli na vrsto. Potrebovali smo le čas in tega nam takrat še ni tako zelo manjkalo. Potek igre (1) Za igro potrebujemo najmanj tri igralce. Eden izmed njih je »mati«, drugi so »otroci«, ki stojijo za črto na določeni razdalji stran od »matere«. Mati se postavi ob zid, steno (pred drevo ali za črto) in otroci jo sprašujejo »mati, koliko je ura?« (lahko jo tudi vprašajo »mati, koliko korakov mi daste?«). Mati odgovarja: Dam ti dva mišja koraka ali tri slonje, šest žabjih, tri zajčje, ipd. Vsakemu otroku določi svoje število korakov, katerih velikost je primerno velika glede na določeno žival. Otroci se tako premikajo proti cilju (materi) in prvi, ki pride do nje, postane »mati«. Če se otrok pozabi zahvaliti za korake, mora za kazen na svoje prejšnje mesto. Igra spodbuja gibanje, ravnotežje, delitev vlog, zahvaljevanje, izpostavljanje in reševanje konfliktov (zakaj si mi pa dala samo tri mišje korake, smrk smrk, ni pravično …), iznajdljivost (kako veliki so lahko žabji koraki?), izpostavljanje pred skupino (»mati« je samo ena), potrpežljivost (počakati moraš, da si na vrsti), delitev prostora, štetje, seštevanje, oponašanje živalskega gibanja, razlikovanje med velikim in malim, ustvarjanje skupinske dinamike ter sproščanje.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 21
Vabilo na delavnico, 15.7.2021 V četrtek, 15. julija 2021 bo na otroškem igrišču v Kidričevi ulici spet veselo. Ob 17. uri vas vabimo na delavnico – zasaditev zeliščnega vrta, ob 18. uri na telovadbo za starejše, ob 19. uri pa bomo narisali še označevalne tablice za parkovno listje. Se torej visimo v četrtek, 15. julija 2021 na otroškem igrišču v Kidričevi ulici.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 20
Vabilo na delavnico, 13.7.2021 V okviru projekta otroško igrišče – srce soseske, vas v torek 13. julija 2021 ob 17. uri vabimo na poletno delavnico, v okviru katere bomo izdelali velika platna z odtisi in izdelke iz naravnih materialov. Če želite izvedeti kaj vse bomo ustvarile, pridite na otroško igrišče v torek, 13. julija 2021 ob 17. uri. Istega dne pa vas ob 18. uri vabimo še na skupno telovadbo.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 19
Delavnica, 12.7.2021 V ponedeljek, 12. julija 2021 vas ponovno vabimo na otroško igrišče v Kidričevi ulici, kjer bomo ob 17. uri izvedli delavnico za deževne in sončne dni. Izdelali bomo punčko iz cunj, kakršne so imele naše prababice in potujoče gledališče v škatli. Zabavno bo, zato vas vabimo 12. julija 2021 ob 17. uri na otroško igrišče v Kidričevi ulici.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 17
Vabilo, delavnica izdelovanje vzorčnega koša, 8.7.2021 V primeru da ste zamudili delavnico o izdelovanju vzorčnega koška za ločeno zbiranje odpadkov, vas Komunala Kočevje, Občina Kočevje in Klub mladih vabijo na novo delavnico, ki bo potekala v četrtek, 8. julija 2021, ob 17. uri na otroškem igrišču v Kidričevi ulici. Vabljeni.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 16
vabilo na delavnico, telovadba za starejše, 8.7.2021 Otroško igrišče v Kidričevi ulici ni namenjeno le otrokom, ampak vsem generacijam. Tiste malo starejše, a mlade po srcu, vabimo v četrtek, 8. julija 2021, ob 18. uri na prikaz vaj za bolečo hrbtenico. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 15
Vabilo na delavnico, 5.7.2021 Na otroškem igrišču v Kidričevi ulici smo zasadili že veliko rastlin. Da se ne bomo spraševali, katera je katera, bomo v ponedeljek, 5. junija 2021, ob 18. uri izdelovali tablice, s katerimi bomo rastline tudi označili. Vabljeni torej na otroško igrišče v Kidričevi ulici, v ponedeljek, 5. julija 2021, ob 18. uri.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 14
Delavnica - izdelajmo kitaro, 30.6.2021 Iz odpadnega materiala lahko izdelamo marsikaj – tudi kitaro, kar nam je včeraj na otroškem igrišču pokazala Tanja. Potrebujemo le manjšo kartonasto škatlo, tulec, elastiko in lepilo. Na škatli izrežemo manjši krog, na zgornji in spodnji strani z žebljičkom izdelamo pet lukenj za strune ter napeljemo elastiko (kar ni tako enostavno?). Nato na zgornjo stran prilepimo še ročaj, ga dobro pritrdimo še s trakom in kitara je tu.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 13
Delavnica Izdelajmo dežno palico, 30.6.2021 Včeraj, 30. junija, je bilo na otroškem igrišču res veselo. Ob 17. uri smo imeli delavnico, na kateri smo izdelali dežno palico in le upamo, da bomo res priklicali dež. In kako jo naredite sami? Vzamete kartonasti tulec in ga prebodete z žebljički, ga nato oblebite s trakom, ki ga običajno uporabljamo za zaščito površin pri slikopleskarstvu, ter ga pobarvate z željeno barvo. Tulec nato na eni strani zaprete s kartonom, vanj vsujete skodelico riža in zaprete na drugi strani. Če želite, ga lahko okrasite še z barvasto volno. Torej – naj pri okraševanju deluje domišljija.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 12
Vabilo na delavnico izdelovanje vzorčnega koša, 1.7.2021 V primeru da ste zamudili delavnico o izdelovanju vzorčnega koška za ločeno zbiranje odpadkov, vas Komunala Kočevje, Občina Kočevje in Klub mladih vabijo na novo delavnico, ki bo potekala v četrtek, 1. julija 2021, ob 18. uri na otroškem igrišču v Kidričevi ulici. Vabljeni. V primeru slabega vremena bo delavnica prestavljena.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 11
Delavnica, Ustvarimo zeliščni vrt, 29.6.2021 V torek, 29. junija 2021, smo se ponovno zbrali na otroškem igrišču v Kidričevi ulici na delavnici Uredimo si zeliščni vrt. S pomočjo lesenih palet smo pokazali, da imamo lahko majhen vrtiček tudi sredi velikega mesta na majhnem vrtu ali celo balkonu. Otroci in starši so z velikim veseljem zasadili različna zelišča in zelenjavo, kot npr. jagode, kumare, solato, brokoli. Sam postopek dela je razviden iz fotografij. Ker pa so rastlinice v teh vročih dneh zelo žejne, prosimo vse obiskovalce otroškega igrišča, da jih zalivajo, saj drugače ne pridelka.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 10
Delavnica tai chi, 23.6.2021 V sredo, 23.6.2021, smo v okviru projekta Otroško igrišče - srce soseske z Brigito opsvojili prve tri gibe tai chi-ja. Kaj je sploh to? Tai Chi je izraz, ki v originalu pomeni kitajsko borilno veščino. Bolj dosleden prevod kitjaskega izraza ??? je t’ai chi ch’uan oziroma taijíquán, kar pomeni “vrhovna pest” oz. “brezmejna pest”, lahko tudi “najbolj popoln boks.” Viri navajajo različna obdobja, v katerih je veščina nastala: od 12. do 19. stoletja prejšnjega tisočletja. Obstaja veliko različnih oblik vadbe. Večina od njih izhaja iz ene od petih tradicionalnih oblik: Chen, Yang, Wu (Hao), Wu, and Sun. V sodobnem času se Tai Chi bolj kot v borbene namene uveljavlja kot oblika športa. Sodobne oblike vsebujejo le del form, ki so jih vsebovale originalne oblike borilnih veščin. Izkušnje s prakticiranjem veščine so pokazale, da ima redna uporaba tehnik pozitivne učinke na počutje in zdravstveno stanje posameznika. Ljudje, ki uporabljajo tehniko, so bolj vitalni, bolj zdravi in živijo dlje.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 9
Delavnica Stare igre na nov način, 23.6.2021 Danes si ne predstavljamo igrati se brez kupljenih igrač. Le kaj bi počeli brez vodnih pištol, žog, koles, rolk, skirojev ipd. V starih časih se v trgovinah ni moglo kupiti prav nobenih igrač, zato so se morali otroci znajti po svoje. V sredo, 23.6.2021, sta nam Vesna in Tina iz Pokrajinskega muzeja Kočevje prikazali, kako se igrati, če s seboj na igrišču nimaš igrač. Kamenčkanje: na igrišču smo izbrali malo manjše kamenčke, recimo okoli 7, nato položiš en kamenček na tla, enega pa vržeš v zrak ter v tem času pobereš tistega na tleh in ujameš vrženega. Če ti je to uspelo, položiš na tla dva kamenčka, vržeš v zrak tretjega, pobereš oba kamenčka s tal in ujameš letečega. In tako naprej. Zmagal je tisti, ki je ujel in pobral največ kamenčkov. Balinčkanje: ko so na travniku pazili kot pastirčki na krave, so v gozdu nabrali kose lesa za balinčke, doma pa so iz starih cunj ali nogavic naredili balinček ter se igrali med seboj. Lahko so metali stare odslužene podkve, se igrali nabiranje jagod ali pa hodili na hoduljah. Projekt Otroško igrišče - Srce soseske, ki se sofinancira s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 8
Delavnica - izdelajmo glasbeni portal V torek, 29. 6.2021, vas ob 18. uri vabimo k ogledu postavitve okvirjev za glasbeni portal.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 7
Delavnica - zasadimo zeliščni vrt V torek, 29.6.2021 2021, vas ob 17. uri spet vabimo na otroško igrišče v Kidričevi ulici. Začeli bomo z ustvarjanjem skupnega zeliščnega vrta.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 6
Včeraj, 22. junija 2021, smo s Komunalo Kočevje na otroškem igrišču v Kidričevi izdelali vzorčni koš za štiri vrste odpadkov, ki ga lahko izdelate sami doma iz odpadnega materiala. Potrebujete večjo kartonasto škatlo, znotraj katere naredite štiri razdelke in jih pobarvate z ustreznimi barvami, npr. rumena = embalaža, rjava = biološki odpadki itd. Če ste še vedno v dvomih, kaj sodi v katero vrsto odpadkov, vam v pomoč prilagamo plakat.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 5
Ločevanje odpadkov je postalo naš vsakdan, a včasih še vedno ne vemo, v kateri koš sodi kakšen odpadek. Komunala Kočevje bo v torek, 22. junija 2021, ob 16. uri na otroškem igrišču v Kidričevi ulici organizirala delavnico o ločevanju odpadkov, hkrati pa bo prikazala, kako si lahko doma izdelate košek za ločevanje odpadkov. Torej vabljeni na otroško igrišče v Kidričevo v torek, 22. junija 2021, ob 16. uri. V primeru slabega vremena bo delavnica prestavljena. Delavnice se lahko udeležijo obiskovalci, ki izpolnjujejo pogoje PCT.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 4
Včeraj, 16. junija 2021 smo na otroškem igrišču v Kidričevi ulici izvedli prvo izmed skoraj 30 delavnic, ki bodo potekala v mesecu juliju. Gospa Ana in Polona sta nam predstavili značilne slovenske rastline, ki smo jih zasadili v dva velika cvetlična korita. Zasajanje rož se nam zdi enostavno, vendar je potrebno zemlji dodati še nekaj, da bodo rastline imele dovolj vode v vročih poletnih dni. Avtohtone slovenske rože si lahko ogledate na igrišču, če pa želite izvedete, katere so to in kako jih zasadimo, pa vas vabimo na drugo delavnico, ki bo potekala 23.6.2021 ob 17. uri.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 4
DELAVNICA – ZASADIMO CVETLIČNI VRT Ste morda opazili, da je na otroškem igrišču v Kidričevi ulici nekaj zemlje še vedno pokrito s ponjavo. Ta prostor je namenjen skupnemu cvetličnemu vrtu, ki ga bomo zasadili na naši prvi delavnici. Vabimo vas, da se nam pridružite v sredo, 16. junija 2021, ob 17. uri otroškem igrišču V Kidričevi ulici in pomagate oblikovati cvetlični vrt.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 2
Otroško igrišče v Kidričevi ulici ne bo več dolgo samevalo, saj so počitnice že skoraj tu. Občina Kočevje bo s Klubom Mladih Kočevje ter Komunalo Kočevje pripravila številne delavnice, ki se bodo začele odvijati konec tega meseca in bodo potekale ves mesec julij. Tako boste lahko risali, barvali, zasadili cvetlični in zeliščni vrt, izdelovali glasbeni portal, brlog za žuželke in še in še.
Klikni tukaj za prikaz prilog