Občina Kočevje v sodelovanju s Podjetniškim inkubatorjem Kočevje in Obrtno – podjetniško zbornico Kočevje poziva vse mikro in male podjetnike ter samostojne podjetnike, ki imajo svojo dejavnost registrirano v občini Kočevje, in vse, ki se za ustanovitev podjetja šele odločate, k izpolnitvi in oddaji vprašalnika o potrebah po poslovnih in proizvodnih prostorih.

Če želite oddati ali prodati poslovni prostor, sta vam na voljo dva vprašalnika o prostih kapacitetah namenjenih za poslovno dejavnost. Zagotavljamo vam, da bodo pridobljeni podatki obravnavani zaupno, evidenca pa se bo vodila v Podjetniškem inkubatorju Kočevje.

Namen poziva je na enem mestu zbrati in evidentirati podatke o potrebah po novih poslovnih in proizvodnih prostorih oziroma prostih kapacitetah. Zaznali smo, da se podjetniki vse pogosteje obračajo na nas z vprašanji po najemu ali odkupu poslovnih in proizvodnih prostorov. Evidenca nam bo pomagala, da podjetnike, ki iščejo proste kapacitete usmerimo k ustreznim ponudnikom razpoložljivih prostorov, še pomembnejši pa bodo pridobljeni podatki za odločitev Občine Kočevje, da pristopi k izgradnji novih poslovno proizvodnih prostorov.

Za vse obstoječe podjetnike in tiste, ki to šele boste, so vrata vseh treh organizacij, Občine Kočevje, Podjetniškega inkubatorja Kočevje in Obrtno – podjetniške zbornice Kočevje, v obratovalnem času vedno odprta za osebno svetovanje, vprašanja, predloge in pobude.

Prosimo, da izpolnjene vprašalnike vrnete na elektronski naslov jernej@inkubator-kocevje.si ali pošljete po navadni pošti na naslov Podjetniški inkubator Kočevje, Trata XIV/6a, 1330 Kočevje oziroma jih oddate osebno. Vprašalnika najdete spodaj.

Za dodatne informacije smo vam na voljo osebno ali po telefonu:

Kontaktna oseba

Naslov

Telefonska številka

Elektronski naslov

Sonja Movrin

Občina Kočevje,

Ljubljanska cesta 26, 1330 Kočevje

01 89 38 223

sonja.movrin@kocevje.si

Jernej Kalan

Podjetniški inkubator Kočevje,

Trata XIV 6a, 1330 Kočevje

08 20 51 523

jernej@inkubator-kocevje.si

Andreja Bradač

Obrtno – podjetniška zbornica Kočevje, Roška cesta 9, 1330 Kočevje

01 89 50 700

andreja.bradac@ozs.si