24. novembra 2017 se bo odvil Karierni sejem v Kočevju, kjer se bodo posamezniki lahko predstavili podjetjem in vzpostavili prvi kontakt oziroma naredili prvi vtis. Podjetja bodo predstavila, kakšna znanja in osebnostne lastnosti iščejo ter kaj vam lahko pri njih ponudijo. Tako se bo ustvarila povezava med ponudbo in povpraševanjem ter možnost za hitro nadaljnjo komunikacijo.

Številka 500 novih zaposlitev je bila še pred letom dni zgolj znanstvena fantastika. Danes to počasi, a vztrajno postaja dosegljiv cilj. S podjetji kot so Melamin, Intersocks, Yaskawa in drugimi se miselnost transformira iz sledilcev oz. dodelovalcev v rang visokotehnoloških izdelkov. A ključ do uspešnega nadaljnjega razvoja so ljudje.

Na spletnem portalu kariera.kocevje.si so objavljena podjetja, s katerimi se imate možnost srečati na kratkem sestanku na Kariernem sejmu Kočevje 2017. Seznam se bo še dopolnjeval, zato vsak teden spremljajte, ali so objavljena nova podjetja in nova delovna mesta že objavljenih podjetij. Razgovori bodo potekali v obliki 10-minutnih v naprej dogovorjenih sestankov. Naključni obiskovalci ne bodo imeli možnosti sestankov s podjetji. Potrebna bo predhodna prijava. Število sestankov v enem dnevu je seveda omejeno, zato se pripravite in prijavite takoj v začetku novembra. Prijavnice so odprte od 3. novembra 2017.

Dogodek bo spremljal tudi pester spremljevalni program, več informacij na spletni strani kariera.kocevje.si.