Občina Kočevje se tudi letos priključuje akciji ODPRTA VRATA, ki bo v številnih občinah po Sloveniji potekala 13. februarja 2019. S skupno akcijo občin članic in Skupnosti občin Slovenije želimo opozoriti na številne dobre in uspešne projekte slovenskih občin ter tako vam, drage občanke in občani, predstaviti delo naše občine.

V sklopu dneva odprtih vrat bo na hodniku Občine Kočevje v 1. nadstropju na ogled predstavitev nekaterih ključnih projektov leta 2019/2020.

Med 12.00 in 16.00 bo župan dr. Vladimir Prebilič na voljo za srečanje in pogovor zainteresiranim občankam in občanom ali skupinam. Za srečanje je potrebna predhodna najava na e-naslov obcina@kocevje.si ali telefonsko številko 89 38 218 ali 89 38 220 (najave sprejemamo v času uradnih ur, do zapolnitve razpoložljivih terminov).

V dopoldanskem času bo župan s sodelavci na občini sprejel dijake in dijakinje ter osnovnošolce in osnovnošolke, v popoldanskem času pa se bo srečal s predstavniki prostovoljnih društev v naši občini.

Želimo si, da bi skupaj z vami počastili razvoj na lokalni ravni ter skupaj raziskali vaše želje po razvoju našega lokalnega okolja. Veseli bomo druženja z vami!